DAWRA

Home

Welkom op de website van de DAWRA!

De DAWRA is in 1998 opgericht en heeft het doel het promoten en ontwikkelen van het Arabisch Volbloed in de Westernsport. Want paarden met Arabisch bloed zijn meer dan alleen een showpaard! De afgelopen jaren hebben veel combinaties laten zien hoe geschikt het Arabisch Volbloed is voor de westernsport. 

Met zijn zachte, trouwe en eerlijke karakter heeft het Arabisch Volboed  'a will to please'. Ze zijn intelligent en lichtvoetig, lenig en wendbaar en ze hebben vaak een ideale maat voor het beoefenen van de westernsport. Ieder jaar ontdekken meer en meer mensen onze geliefde paarden. In vrijwel alle disciplines wordt de Arabier uitgebracht: van Trail tot Reining, in de Western Pleasure, maar ook in de Working Cowhorse of Cutting staan zij hun mannetje en geven ze blijk van cow sense.
  
In de jaren dat de DAWRA nu bestaat is de vereniging uitgegroeid tot een hechte, enthousiaste groep, die elkaar steunt op de wedstrijden en sportief met elkaar en tegen elkaar strijdt. Allemaal absoluut overtuigd van de kwaliteit van het Arabisch Volbloed paard! Passie, gezelligheid en teambuilding zijn kernwoorden die als een rode draad terugkomen binnen de DAWRA. 
 
Vragen en/of opmerkingen? Mail ons!  
 
 
 
 
 
De DAWRA! Volop in beweging en met groeiend enthousiasme!   
Let's go and ride... our greatest pride!