DAWRA

Intern. Perf. Show

 

 

 

 

7 t/m 10 juni 2019: DAWRA/AVS International Performance Show en Arabissimo

 

In 2018 organiseerde de DAWRA (Dutch Arabian Western Riding Association) voor het eerst een Internationale western wedstrijd en hun NK in één weekend. Ook onderdelen voor de Engelse ‘Classic’ ruiters werden toegevoegd om eens te kijken of ook daar draagvlak voor zou zijn. Na een succesvolle show was de interesse van enkele buitenlandse deelnemers en de Aljassimya Amateur Challenge gewekt. Voor herhaling vatbaar dus!

Al jaren organiseert de Commissie van Gebruik vanuit het AVS tijdens het Pinksterweekend hun Arabissimo; een heel weekend vol met (sport)onderdelen om de veelzijdigheid van het Arabisch Volbloedpaard te benadrukken. Het weekend wordt ieder jaar enthousiast bezocht door liefhebbers van ons bijzondere ras.

Dit jaar is er door de verschillende organisaties voor gekozen om met elkaar de verbinding te zoeken tussen de show en de verschillende sport disciplines. Van vrijdag 7 t/m maandag 10 juni zullen wij u een Aljassimya Amateur Challenge met show en sportonderdelen aanbieden, een Internationale western wedstrijd + DAWRA NK, en de Arabissimo waar men mee kan doen aan de onderdelen Dressuur,  Liberty,  Speed, Springen en Cross-Country voor een Biathlon, Triathlon, Quadrathlon of het Allround Kampioenschap.

 

Dit alles zal plaatsvinden bij Hippisch Centrum de Achterhoek te IJzerlo. 

 

DAWRA International Western Show + DAWRA NK
Uitleg International Western Show + DAWRA NK (NL)
Uitleg AVS Pleasure Challenge (NL)
Programma (NL/ENG)
 

Aljassimya Amateur Show 
Uitleg Alyassimya Amateur Show (NL)
Uitleg AVS Pleasure Challenge (NL)
Uitleg ECAHO Highpoints (NL)
Rules and Regulations AJF Amateur Shows 2019 (ENG)
Programma (NL/ENG)
 

Arabissimo
Uitleg Arabissimo (NL)

 

 

Under the Patronage of Aljassimya Farm